Pomóóc, ktorá pomáha

pridal: charita | dátum: 20. júla 2022 | kategória: aktuality

Dobrodružstvá v Žiline či 14 kresiel v pohybe 🛋

Milujem nečakané výzvy, ktoré prekvapia hoc aj 🌞 v piatok podvečer. Vedia človeka aj „vyšťaviť“, no oveľa viac naplniť radosťou a naštartovať do služby… Diecézna charita Žilina naštartovala charitnú dodávku 🚚

Ani sme netušili, aké dobrodružné môžu byť cesty centrom Žiliny. So súhlasom kompetentných 📞👮 sme vošli do záhadného bludiska 🕵️ pešej zóny okolo pošty, čo sa nám zdalo najbližšie. Dostať sa do cieľa 🎯 však nie je len tak ⛔️ a hoci Janko lavíroval skúsene najrôznejšími uličkami, každý pokus skončil „slepou“, vždy sa pred nami nečakane objavili stĺpiky, cez ktoré sa nedalo pokračovať a donútili nás otočiť sa. V jednej chvíli Janko diplomaticky, s úsmevom na tvári, zahlásil „musím už ísť, pre syna do škôlky“ 🙋‍♂️…takto milo nám on z miesta činu ušiel (👍zodpovedný tato troch synov👨‍👦‍👦).

Volant nám, dvom „chariťáčkam“👭, pravdaže nechal. Pekne sme vyšli, vošli vstupom okolo MÚ… 🚚cúvaním či vpred, i pomedzi betónové stĺpiky, šlo všetko ako po masle🥟

CHARITA je pomoc, ktorá nás baví a napĺňa ❤️

To bol ten piatoček, keď Školské sestry sv. Františka👍🎁 darovali skrinku pre Centrum podpory Charita Žilina a14 kresiel 🛋pre Ukrajinský Dom Žilina – Український Дім Жиліна – Ukrainian House Žilina, kde budú zmysluplne využité pre ľudí, ktorí našu pomoc potrebujú. ĎAKUJEME!